Armand: ”Guys, sunteți tot mai penibili!” Daniel Zamfir, mesajul zilei

Daniel Zamfir a reacționat după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a susținut că a fost agresată, miercuri dimineață, în trafic.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, Clotilde Armand scrie că un bărbat agresiv i-a lovit mașina de mai multe ori, ba chiar a încercat să îi deschidă portiera. Clotilde Armand spune că a reclamat incidentul la Poliție.

„Vezi, Doamne, cea care se crede Ioana d'Arc e atacată la semafor de mafioți care i-au bătut agresiv în geam. Bineînțeles, toată gașcă pluseristă a îmbrățișat teza cu atacul mafiot”, a scris, miercuri, pe Facebook, Daniel Zamfir. „Guys, sunteți penibili!”, a continuat Daniel Zamfir, folosind expresia pe care a utilizat-o și Clotilde Armand.

„Păi, tocmai văzurăm la Arad că mafioții aruncă mașinile în aer, nu-ți bat în geam”, a mai zis Daniel Zamfir. 

Clotilde Armand: Guys, sunteți tot mai penibili

„În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris în mediul online Clotilde Armand.

Florin Cîțu intervine în criza gunoiului din Sectorul 1

Prim-ministrul Florin Cîțu a spus că cetățenii nu trebuie să sufere din cauza conflictului dintre Primăria Sectorului 1 și compania de salubrizare și le-a solicitat reprezentanților Gărzii de Mediu să intervină în forță.

„Cetățenii nu trebuie să sufere din cauza unei dispute în instanță. Nu este un lucru ok. Garda de Mediu trebuie să-și facă datoria, să verifice, să meargă în forță și dacă găsește ceva să amendeze”, a explicat premierul Florin Cîțu, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

Prim-ministrul le-a cerut celor implicați să respecte contractele existente și să aștepte rezolvarea litigiului în instanță.

„Important este să se respecte contractele, ambele părți trebuie să le respecte”, a fost concluzia premierului Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel