Armand: ”N-am lucrat cu primării din România... nu cred”. Tudorache: ”Mințiți, doamnă!” Mănăstire: ”Nu știți unde ați lucrat?”

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Clotilde Armand nu crede că a încheiat vreodată, în activitatea sa privată, vreun contact cu primării și spune că e o coincidență. Daniel Tudorache i-a spus că minte, în vreme de Silviu Mănăstire i-a spus exact despre ce contracte e vorba. 

”Dvs. ați făcut afaceri pe bani publici?” a fost întrebată Clotilde Armand de Silviu Mănăstire în direct, la B1 TV. ”Companiile pe care le-am condus aveau ca obiectiv să facă infrastructură și a lucrat cu Banca de Investiții, cu Banca Mondială. Cu primării din România nu cred, nu.” a răspuns candidata USR-PNL. 

”Mințiți, doamnă, mințiți” i-a spus Daniel Tudorache. ”Da? Se poate... sincer, dacă caut, nu, nu, nu cred” a răspuns Clotilde Armand. 

”Ați lucrat cu primării din România când conduceați compania Egis, era un contract cu Banca Mondială. Nu vă aduceți aminte? Pentru a implementa un program cu privire la copiii care se îmbolnăvesc de boala copiilor albaștri. Nu vă aduceți aminte?” a intervenit Silviu Mănăstire. 

”Nu” a răspuns Clotilde Armand. După ce Silviu Mănăstire i-a dat mai multe detalii (VEZI AICI), Clotilde Armand a răspuns: ”Singura problemă e că nu e vorba despre firma pe care am condus-o, e o coincidență de nume, vă rog să verificați CUI-ul firmei respective”. Întrebată dacă n-a condus Egis România, candidata PNL - USR, a răspuns că sunt două firme, nu e aceeași firmă, nu e același CUI și acționar.  ”Eu am lucrat la firma unde acționar e statul francez” a continuat Clotilde Armand. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel