Arma lui Klaus Iohannis în lupta pentru Președinție cu Victor Ponta

Prezidențiabilul ACL (PNL-PDL), Klaus Iohannis, a subliniat ce atuuri îl recomandă în lupta politică cu premierul Victor Ponta. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Ce am făcut eu în Sibiu arată ce gândire am, este o carte de vizită bună. (...) O școală de președinți nu există, nimeni nu vine direct într-o funcție", a argumentat Klaus Iohannis.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Guvernul Ponta a reușit să bage țara în recesiune. Este o carte de vizită proastă", a subliniat, în contrast, primarul Sibiului.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Întrebat de ce nu a fost mai vocal în momentul în care s-a dovedit că țara este în recesiune - așa cum a făcut-o președintele Traian Băsescu - Klaus Iohannis a repetat că președintele trebuie să fie persoana care pune degetul pe rană, dar cu mai puțină gălăgie și cu mai puțin spectacol.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. "Nu cred că Guvernul Victor Ponta are soluții", a mai spus Klaus Iohannis, care adaugă: "Trebuie să venim cu critica, dar și cu un program mai bun". El a spus că săptămâna viitoare își va anunța programul de candidat la președinție și proiectul de țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel