Arlauskis, cel mai bun portar din grupele Europa League

Europa League - Arlauskis, în echipa ideală a etapei a patra a grupelor. foto: @cfr1907 - FB
Europa League - Arlauskis, în echipa ideală a etapei a patra a grupelor. foto: @cfr1907 - FB

Giedrius Arlauskis (32 de ani), jucătorul celor de la CFR Cluj, a fost cel mai bun portar din grupele Europa League, conform unei analize realizată de compania InStat.

În ierarhia realizată de InStat, Arlauskis a obținut 299 de puncte. Din echipa ideală a grupelor Europa League mai fac parte trei jucători de la Arsenal, câte doi de la AS Roma și AZ Alkmaar, și câte unul de la Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona și LASK Linz. Giedrius Arlauskis a fost titular în toate cele șase partide disputate în grupele Europa League, contra lui Lazio, Celtic și Rennes. Lituanianul a încasat doar patru goluri.

Echipa ideală a grupelor Europa League, conform sursei citate: Giedrius Arlauskis (CFR Cluj) - Reinhold Ranftl (LASK Linz), Skhodran Mustafi (Arsenal), Federico Fazio (AS Roma), Kieran Tierney (Arsenal) - Teun Koopmeiners (AZ Alkmaar), Bruno Fernandes (Sporting Lisabona), Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) - Oussama Idrissi (AZ Alkmaar), Edin Dzeko (AS Roma), Bukayo Saka (Arsenal), transmite Mediafax.

CFR Cluj s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formaţia scoţiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte. Tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din şaisprezecimile de finală ale Europa League va avea loc luni, de la ora 14:00 (ora României), la Nyon (Elveţia). Partidele din această fază se vor disputa în zilele de 20, respectiv 27 februarie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel