Arhiva SIPA. Victor Ponta: O cred pe judecătoarea Gîrbovan

Rodica Marin / 19 mai 2017 / 22:21 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ponta
Descriere foto: Victor Ponta

Victor Ponta o crede pe judecătoarea Dana Gîrbovan.

În această seară, fostul premier a reacționat, pe reţeaua de socializare Facebook, după ce Monica Macovei a acuzat-o pe judecătoarea Dana Gîrbovan că minte. Magistrata declarase, la TVR1, că Macovei a confirmat, atunci când era Ministru al Justiției, că Ponta, în calitate de procuror, poate fi șantajat cu ajutorul SIPA.  
 
„Evident că o cred pe Doamna Garbovan că spune adevărul - este o judecătoare care a dovedit de fiecare dată că are curaj şi coloană vertebrală”, îşi începe Ponta mesajul. 
 
„Şi nici nu mă miră”, continuă fostul premier, „faptul că Monica Macovei (o persoană care a activat şi a rămas până azi cu mentalitatea şi manifestările sale de procuror comunist stalinist) s-a gândit să folosească Arhiva SIPA pentru şantaj. Nu ştiu dacă a făcut acest lucru - dar trebuie cercetat şi aflat cât mai repede / ca să vedem dacă aceasta este explicaţia pentru atâtea decizii ilegale şi abuzive date de anumiţi procurori şi judecători”, a scris Ponta pe Facebook.
 
[citeste si]
 
De asemenea, acesta spune că nu l-a şantajat „niciodată Macovei sau altcineva vreodată cu ceva din Arhiva SIPA / după episodul „Norica Nicolai” mi-am cerut mapa profesională de la Parchetul General şi am făcut-o publică nefiind nimic special în aceasta”, precizează Victor Ponta. 
 
„Eu am plecat din magistratură în 2001 / şi după 2005 până azi am fost unul din cei mai virulenţi critici ai acţiunilor şi abuzurilor comise de Macovei / haideţi însă să vedem cine a rămas şi a activat în perioada după 2005-2006 când „Echipa Macovei - Danileţ" a avut acces la Arhivă; şi cine putea fi şantajat atunci. 
 
Cu cât sunt mai vizibile şi mai disperate eforturile unora de a nu desecretiza Arhiva cu atât mai mult încep să cred că este ceva foarte „putred" acolo!”, îşi încheie astfel mesajul fostul premier.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13