Arhiva SIPA. Băsescu, răspuns pentru Ponta: Îl dau în judecată

Victor Ponta l-a acuzat pe fostul președinte al României că ar fi folosit informații de la SIPA în diferite scopuri. Băsescu a vorbit despre acuzațiile aduse la B1 Tv.

"PSD a rămas cu frustări grele, sigur că și Ponta este unul din marii frustrați ai PSD-ului, pentru că 10 ani nu m-au putut încovoia, oricum au vrut, oricum au dat-o. Au făcut comisii de anchetă, au făcut suspendări, au făcut de toate.

Am să îi dau o veste proastă lui Victor Ponta. Îl dau în judecată pentru afirmații. Am și cerut înregistrarea. Va răspunde pentru astfel de afirmații grave că un președinte ar folosi o arhivă a unui serviciu secret în bătălia politică, în rezolvarea unor interese și așa mai departe. Și aici probabil vor putea veni martori din toate serviciile că n-am făcut-o niciodată", a precizat Traian Băsescu.

Victor Ponta afirmase în prealabil despre acest scandal că "singura persoană care a avut acces la aceea arhivă și care a folosit-o este exact Monica Macovei, care pe atunci în 2005-2006, era brațul înarmat al lui Traian Băsescu împotriva adversarilor politici".

Traian Băsescu a precizat însă în emisiune că Victor Ponta încearcă doar să ascundă scandalul privind dezvăluirile din mandatul său de premier prin lansarea de noi acuzații.

"Victor Ponta încearcă să acopere că el juca tenis de 3 ori pe săptămână cu Maior și Coldea. El e finul lui Maior, el e finul lui Oprea. Nu eu eram la șprițurile lor de după meciurile de tenis, când se punea țara la cale și probabil se mai stabileau și ceva arestări", a acuzat fostul președinte.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel