Arenele BNR. Ion Țiriac - Mihai Tudose, dialog: Vrem ce a fost al nostru

Ion Țiriac continuă lupta cu Banca Națională a României pentru reintrarea în circuitul sportului a spațiului de la Arenele BNR. Omul de afaceri a intrat în direct în emisiunea lui Mihai Gâdea, în care se afla și premierul Mihai Tudose.

Mulțumesc și Guvernului, cum am mulțumit și Senatului că cineva ne bagă în seamă. Eu mulțumesc la toată lumea, cineva ne bagă în seamă, e în regulă, domnul prim-ministru s-a așezat cu noi, Arena o fi a BNR-ului, dar e și a noastră. Există puține țări care au sau au avut doi număr 1 mondial. Noi nu avem nimic cu BNR sau cu domnul Isărescu. Noi vrem să ne dea înapoi ceea ce al nostru. Cine suntem noi? Noi suntem foștii? Eu, domnul Năstase, doamna Ruzici care am fost cineva în tenis. Cine este doamna Halep? Noi am semnat acest apel. Ni s-a luat o bază care a fost a noastră, Năstase pe ea s-a născut și s-a dus în alte zone în care a fost închisă. S-au făcut niște contracte proaste. Nu cu 38, 35, 30 de milioane o bază, nu pe o bază pe care s-au plătit 180.000 de dolari. Ar trebui să avem zeci și zeci de asemenea focare ca să nu dispărem ca la gimnastică. Faptul că există o Halep, o Begu, o Niculescu pentru că pe vremea când era domnul Năstase la Federație au fost zeci de turnee mici de i-am violat pe ăia de la Federația Internațională să ne dea turneele. Să sperăm că până la urmă se rezolvă treaba și destul de repede", a spus Ion Țiriac, la Sinteza Zilei.

Mihai Tudose spune că ceea ce se întâmplă este o crimă.

"Nu vreau să mă agăț de imaginea Simonei Halep, pentru că trebuie să recunoaștem că statul român nu a ajutat-o cu nimic. Scopul întâlnirii mele cu cei trei tenismeni - Simona Halep, Ion Țiriac, Ilie Năstase - noi să nu profităm de acest moment, să începem un proces de selecție pentru copii și să dăm ora exactă în acest sport pentru mulți. Și am constat că Arenele BNR - pentru care în negura istoriei nu mai există nicio hârtie, am înțeles că au fost scoase la vânzare, că au un preț, de 30 de milioane, pentru care eu când au auzit m-am suit pe pereți. Mi se pare o crimă ce se întâmplă. Măcar deschideți-le pentru copii. Banca Națională a României, credeți că ne putem gândi că e și Banca Națională a românilor? Putea BNR să lase acolo să intre un investitor, să o dea federației sau copiii făceau zgomot acolo și deranjau niște zei. Avem prea mulți zei. I-am Întrebat foarte sincer pe domnii Țiriac și Năstase, dacă luăm noi Arena BNR înapoi, o cumpărăm, unde o dăm cine să o aibă în administrare. Cred că e foarte simplu, o dăm la Primăria Capitalei, doamna Firea va știi să o pună în valoare, putem să organizăm un turneu mare internațional. Cum să-ți închizi? Mă uit și eu acum la imagini, este o crimă", a spus și Mihai Tudose, la Sinteza Zilei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel