Arena Națională s-a închis OFICIAL. Steaua va juca la Cluj

National-Arena1
National-Arena1

Arena Națională s-a închis oficial, iar Steaua va disputa partida de duminică, din Liga 1, la Cluj.

Partida Steaua - FC Botoșani, programată, duminică, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I la fotbal, se va disputa pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj deoarece Arena Națională din Capitală nu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), au declarat, vineri, pentru Agerpres, surse din cadrul grupării roș-albastre.

Meciul se va desfășura la Cluj la ora stabilită inițial, 20,30, conducerea clubului Steaua având deja acordul Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției, precum și al grupării din Botoșani.

[citeste si]

Oficialii steliști au fost nevoiți să caute un alt stadion după ce au aflat că Arena Națională nu are avizul pentru securitate în caz de incendiu și, în consecință, autoritățile nu vor permite ca stadionul inaugurat în urmă cu patru ani să găzduiască partida în urma tragediei de la clubul Colectiv.

Președintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat, vineri, la postul Digi Sport, că Stadionul Dr. Constantin Rădulescu deține avizul pentru securitate în caz de incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel