Arena lui Oprescu are sprijinul Guvernului

sorin_oprescu
sorin_oprescu

Sorin Oprescu și Victor Ponta au semnat protocolul privind realizarea Sălii Multifuncționale București încheiat între Primăria Bucureștiului și Guvernul României.

Acest loc va permite organizarea de competiții și campionate atât naționale, cât și internaționale, dar și spectacole și concerte de mare anvergură.

La finalul anului 2015, arena va fi gata să primească invitații

„Dorim ca prin construirea Arenei Multifuncționale București,  întreg Complexul Sportiv „Lia Manoliu” să devină un factor important, o componentă majoră a identității orașului nostru. Aveam nevoie de o arenă multifuncțională  cu o capacitate  de 12 mii de locuri. Astăzi, prin semnarea acestui protocol, facem cel mai important pas spre realizarea acestei investiții. Dorim ca la sfârșitul anului 2015 să vă invităm să vedeți că ne-am ținut de cuvânt”, a spus Sorin Oprescu.

Victor Ponta sprijină acest proiect 

“Vreau să existe angajamentul scris și formal al faptului că Guvernul va sprijini financiar, în mod direct, construcția unei săli multifuncționale de care Bucureștiul și România au nevoie. Nu avem așa ceva în România, nu putem organiza o mare competiție națională sau internațională, nu cred că mai există capitale europene care să nu aibă o asemenea sală. Am predat terenul, studiul de fezabilitate, știu că au pornit procedurile și mi-aș dori, cel mai târziu în primăvara anului viitor, să semnați contractul și Guvernul sprijină concret, cu bani, construcția unei săli care nu va fi doar a Municipiului București ci va fi, practic, ca și Arena Națională, utilizat pentru evenimentele la nivel național”, a fost declarația lui Victor Ponta.

Ce facilități va avea arena

Arena va găzdui minim 12.000 persoane care vor avea asigurată vizibilitatea pe toată suprafața terenului. Alte facilități sunt: accesul autovehiculelor cu echipamente până la nivelul terenului de joc, pentru a facilita trecerea de la un eveniment la altul în maxim 24 ore, chiar şi când este necesară trecerea de la sport la divertisment; facilități VIP şi Business; alimentație publică pentru toate categoriile de spectatori; spații pentru jucători şi artiști conform standardelor internaționale sau săli de conferințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel