Ardelean: jurnalişti "nesimţiţi". Gerea, către Orban: Cum poţi să accepţi un asemenea limbaj?

Andrei Gerea
Andrei Gerea

Deputatul ALDE Andrei Gerea comentează reacţia pe care a avut-o Ludovic Orban, preşedintele PNL, după jignirile aduse jurnaliştilor de către Ben Oni Ardelean. 

"De la Ludovic Orban să (nu) luăm aminte! După ce deputatul PNL Ben Oni Ardelean i-a caracterizat pe jurnalişti ca fiind „nesimţiti”, șeful lui de partid a luat atitudine! Și ce mai atitudine: „O dată accept aşa ceva, a doua oară nu voi mai accepta aşa ceva. O să urmeze o sancţiune”, a spus Ludovic Orban, cu o seninătate ieșită din comun. 

Practic, în acest moment, fiecare reprezentant al PNL are permisiune de la stăpânire să înjure presa o singură dată. Cum vine asta? Pentru PNL e în regulă ca un parlamentar, politician, etc să înjure presa o dată, dar a doua oară nu e bine? Cum poți să accepți, în calitate de lider de partid, un asemenea limbaj? Ba mai mult, să îl și încurajezi. 

Orban fie e sub șocul eșecului moțiunii, fie și-a pierdut mințile. Să spui că accepți un asemenea comportament mârlănesc la adresa reprezentanților presei mi se pare strigător la cer. Mi s-ar fi părut normal ca Orban, de mânuță cu deputatul său, să iasă public și să ceară scuze reprezentanților presei pentru toate inepțiile și invectivele adresate", scrie Andrei Gerea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel