ARD decontează 30.000 de euro pentru sediul de campanie

blaga
blaga

Alianța România Dreaptă va trebui să plătească 30.000 de euro pentru închirierea sediului de campanie pe care îl va folosi pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, a declarat, duminică, liderul PDL, Vasile Blaga, precizând că banii vor veni de la organizația de București, din contribuțiile candidaților.

Întrebat cât va plăti ARD pentru închirierea sediului de campanie, care va fi folosit pentru alegerile parlamentare, Vasile Blaga a ținut să precizeze că ,,de multe ori mai puţin" decât a dat USL pe închirierea Arenei Naţionale la lansarea candidaților săi, în 18 octombrie.

,,În primul rând, este un spaţiu convenabil din punctul de vedere organizatoric. Un spaţiu care oricum costă închirierea lui pe perioada campaniei electorale de multe ori mai puţin decât închirirea de către USL a Arenei Naţionale. 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei electorale, bani plătiţi de organizaţia de Bucureşti din contribuţiile candidaţilor", a explicat Vasile Blaga, citează NewsIn.

"De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă", a adăugat Blaga.

Pe de altă parte, fiind întrebat dacă sloganul alianţei este ,,ARD reporneşte inima României", preşedintele PDL a refuzat să răspundă exact, spunând doar că acesta este una dintre opţiuni, urmând ca decizia finală să fie anunțată la lansarea candidaților ARD.

După cum a afirmat preşedintele Noii Republici, Mihail Neamţu, în cadrul unei conferințe de presă a ARD, în viitorul sediu de campanie al Alianței pentru alegerile legislative din 9 decembriea funcţionat Biblioteca fostei Ambasade a SUA. "Suntem aici într-un loc, un loc care înseamnă multe pentru bucureşteni. Este vorba de Biblioteca fostei Ambasade a SUA, este vorba de un loc unde generaţii întregi de studenţi s-au adăpat de la izvoarele tradiţiei intelectuale şi culturale americane. Nu am ales întâmplător acest loc pentru că ARD, spre deosebire de USL îşi asumă deschis şi cu foarte multă onoare apartenenţa României la spaţiul euro-atlantic", a notat Mihail Neamțu

Inaugurarea sediului de campanie al ARD a avut loc, duminică, în fosta bibliotecă a Ambasadei SUA la Bucureşti din Strada Dumbrava Roşie nr. 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel