ARD cere din nou demisia miniștrilor cercetați de ANI

Alianța România Dreaptă (ARD) cere din nou demisia celor patru demnitari ai Guvernului acuzați de Agenția Națională de Integritate (ANI) de incompatibilitate și face totodată un apel prin care cere USL să desfășoare campania în mod ”decent,” fără ”curse cu elicopterul” sau ”limbaj suburban,” potrivit Mediafax.

Vicepreședintele PDL, Cristian Preda, a declarat într-o conferință de presă susținută la sediul de campanie al ARD, că USL a început cu stângul campania, solidarizându-se cu anchetații penal. ”Am constatat că USL a început campania sub un semn dezamăgitorE vorba în primul rând de solidarizarea cu anchetaţii penali, am descoperit-o văzând declaraţia domnului Crin Antonescu care a spus că anunţă Parchetul şi DNA că va face exact ce a făcut Dragnea, care este în acest moment sub anchetă. L-am văzut, de asemenea, pe primul-ministru solidarizându-se cu miniştrii acuzaţi de ANI deşi în urmă cu un an, atunci când a fost vorba de cazul Botiş, s-a arătat surprins că ministrul Botiş nu este demis imediat de primul-ministru,” spune Cristian Preda.

Vicepreședintele PDL face trimitere la cazul ministrului Ioan Botiș, care, pus sub aceleași acuzații a fost destituit de premierul Emil Boc. ”Niciunul dintre lucrurile de acest fel nu trece neobservat. Ideea că întrucât e campanie lucrurile acestea nu s-ar vedea este o greşeală, o eroare. Evident că toate aceste lucruri sunt consemnate şi la fel cum s-a întâmplat şi în alte cazuri legate de Guvernul Ponta, orice tărăgănare este inutilă pentru că până la urmă Victor Ponta a cedat în cazurile care i s-au prezentat până acum deşi a lăsat să treacă ceva timp. Puţină celeritate nu strică,” evaluează democrat-liberalul.

"Credem că nu putem să transformăm cursa electorală într-o competiţie în care sunt angajate elicoptere. Campania, în acest an greu pentru toată lumea, trebuie să păstreze o anumită decenţă,” a continuat dl. Preda.

ARD a cerut şi vineri demisia premierului Victor Ponta şi retragerea din funcţie a celor patru demnitari - Liviu Pop, Eduard Hellving, Ovidiu Silaghi și Dan Mihalache -  acuzaţi de abuzuri şi incompatibilităţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel