Arbitru, replică SCANDALOASĂ imediat după prăbușirea lui Patrick Ekeng

Patrick Ekeng s-a stins din viaţă vineri seară, după ce s-a prăbuşit pe teren fără să fie atins de cineva, în disputa dintre Dinamo şi Viitorul, scor 3-3.

În acea seară de coșmar, arbitrul a avut o replică scandaloasă.

Jucătorii ambelor echipe au încercat să îl înduplece pe centralul meciului, Florin Marcu, să oprească meciul, toţi fiind conştienţi că soarta lui Ekeng atârnă de un fir de aţă. Deşi medic de profesie, arbitrul nu a luat în calcul nicio secundă această posibilitate.

"Atât jucătorii lui Dinamo, cât şi cei de la Viitorul l-au implorat în mai multe rânduri pe arbitrul central al partidei, Florin Marcu, să oprească jocul pentru a vedea ce se întâmplă cu colegul lor, dar el a refuzat vehement acest lucru. Paul Anton ţipa insistent: "Opreşte meciul, că ne este rău, nu ne mai ţinem pe picioare de emoţie, vrem să vedem ce s-a întâmplat cu Ekeng!", de partea cealaltă De Lucas alerga cu lacrimi în ochi, iar Florin Tănase urla la arbitru: "E mort, nu înţelegi că e mort? Opreşte meciul odată!". Răspunsul lui ne-a lăsat fără replică: "Mă luaţi la mişto? Jucaţi în continuare pentru că nu opresc nimic"", a povestit un fotbalist al lui Dinamo pentru Gazetă, scrie DigiSport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel