Arbitru, omorât de sulița aruncată de o sportivă de 17 ani

Un arbitru, rănit grav de o suliţă la o reuniune atletică pentru tineret de la Dusseldorf a încetat din viaţă în noaptea de duminică spre luni, la spitalul din localitate, informează presa germană.

Oficialul, în vârstă de 75 de ani, a fost atins la gât de o suliţă, în momentul în care se îndrepta să măsoare distanţa parcursă de obiectul aflat încă în zbor. După ce a primit îngrijiri la faţa locului, bărbatul, care a pierdut mult sânge, a fost transportat la spitalul din Dusseldorf, unde a fost operat, însă nu a reuşit să supravieţuiască peste noapte, scrie Mediafax.

Conform presei germane, el fusese lovit la cap şi la artera carotidă şi pierduse foarte mult sânge.

Bild scrie că suliţa care l-a lovit fusese lansată de o tânără de 17 ani, iar bărbatul a fugit să calculeze distanţa parcusă de obiect, însă nu a calculat corect traiectoria acesteia.

Şapte persoane, şocate de incident, au primit îngrijiri în stadion, publicul (circa 800 de spectatori) fiind evacuat de poliţie, iar reuniunea anulată.

Gaby Szabo a fost și ea victima unui accident petrecut pe terenul de sport. Din fericire, sportiva noastră nu a pățit nimic grav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel