Arbitrii români vor boicota meciurile din Liga I

Arbitrii români s-au aliat împotriva patronilor care vor să aducă cavaleri ai fluierului din alte ţări. Aceştia vor boicota meciurile din Liga 1 şi chiar vor ajunge să facă o adevărată grevă, scrie PROSport.

Autor: Adrian Albu

http://www.hellosm.ro/wp-content/uploads/57.jpgSunt semnale că arbitrii reacţionează în urma presiunii puse de cluburi pe Mircea Sandu pentru revenirea la practica aducerii de străini la meciurile Ligii I. Un grup tot mai mare de arbitri români se raliază ideii de a refuza delegările dacă vor fi aduşi înlocuitori de "import" la partidele importante din primul eşalon.

Surse din cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor ne-au informat că se pregăteşte un protest fără precedent al arbitrilor români! Aceştia au convenit, deocamdată neoficial, să refuze să mai oficieze la meciurile primelor trei ligi, respectiv competiţiile organizate de FRF şi LPF dacă vor fi aduşi arbitri străini. "Dacă se constată că trebuie ca arbitrii străini să se reîntoarcă în România, atunci să le arbitreze ei pe toate!", ne-a spus unul dintre ei. În aceste zile, cei mai importanţi arbitri din ţară au dialogat pe telefoane sau prin intermediul e-mailului, marea lor majoritate declarându-se total de partea acestei forme de grevă. Mai mult, ideea s-a propagat în jos, către ceilalţi membrii ai breslei, astfel că pericolul unei greve a arbitrilor este real!

Protest în etape?

Pornită de la Gigi Becali şi Adrian Porumboiu, iniţiativa de revenire la practica aducerii de brigăzi din străinătate la cele mai importante meciuri din Liga I nu avea cum să rămână fără o reacţie din partea arbitrilor români. Mai probabil, în aceste condiţii este un protest etapizat al acestora. Este vorba de un mesaj oficial transmis de către arbitri lumii fotbalului, urmat apoi de întârzierea cu câteva minute a partidelor din Liga I, pentru ca, într-un final, să se ajungă la adevărata grevă a arbitrilor, care ar paraliza întreg fotbalul românesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel