Arafat, propunere de premier? Chirieac: E o PORCĂRIE! Vor să-l bage în această mocirlă

Raed Arafat FOTO AGERPRES
Raed Arafat FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a arătat indignat de faptul că numele lui Raed Arafat a fost vehiculat ca fiind noul premier al României. 

Bogdan Chirieac a reacționat în direct la România TV, după ce postul de televiziune a relatat faptul că numele lui Raed Arafat a fost vehiculat ca fiind propus pentru postul de premier al României. 

”E un nume fals. Doctorul Arafat nu se va amesteca în așa ceva. Probabil că cei care doresc cu ardoare să îl dea jos pe doctorul Arafat, cel care se bucură de un imens respect și credibilitate, peste președintele din țara asta, vor să fie băgat în această mocirlă. Nu cred. E o porcărie”, a susținut Bogdan Chirieac. 

Cariera lui Orban s-a încheiat

În cadrul intervenției televizate, analistul politic Bogdan Chirieac a susținut și faptul că odată cu adoptarea celor 25 de Ordonanțe de Urgență și căderea Guvernului, cariera lui Ludovic Orban s-a încheiat. 

”Cred că toată lumea își dă seama, cariera politică a lui Ludovic Orban s-a încheiat azi-noapte. Chiar dacă s-a văzut cu doamna Merkel, chiar dacă domnul Iohannis i-a transferat foarte multă încredere internațională de care se bucură dânsul. Când faci așa ceva (n.r se referă la adoptarea Ordonanțelor de Urgență) ca prim-ministru, te decredibilizezi total”, a subliniat Bogdan Chirieac. 

PSD are de câștigat în cazul anticipatelor?

”S-ar putea să aibă și PSD-ul de câștigat. Dacă alegerile locale au loc în același timp cu parlamentarele, PSD-ul are 1700 de primari. Primarul va trage pentru partidul său ca să iasă primar, iar aceste mici locomotive vor trage după ele și parlamentarele. Mă gândesc că aici și-au făcut un calcul și probabil că și-au dat seama că au de câștigat mai mult în felul acesta decât dacă alegerile sunt la termen. Și aici este un semn de întrebare. O mai mare pleașcă pentru PSD decât un premier ca Ludovic Orban nu are cum să existe”, a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel