Arșinel îl apără pe Ilie Năstase, în scandalul Fed Cup

Ilie Năstase a fost eliminat din echipa de Cupa Davis a României, după o remarcă rasistă la adresa Serenei Williams și mai multe atacuri verbale la adresa arbitrilor și a Johannei Konta. 

Actorul Alexandru Arşinel îi ia apărarea lui Ilie Năstase. La Digi Sport, Arșinel a intervenit telefonic, dar nu s-a referit la disputa Năstase-Konta, sau la cearta cu arbitrii, ci la schimbul de replici între Năstase și o jurnalistă britanică.

"Dacă îl cunoşti pe Ilie, nu te poţi supăra vreodată pe el. Ştiţi de ce i-a zis ziaristei din Anglia ce i-a spus? Că e urâtă? M-am uitat şi eu la ea. Era urâtă! Îmi pare rău de ieşirea asta, dar el fiind căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, şi-ar fi dorit să facă performanţă. Ceva l-a iritat oricum, sunt convins că are o justificare. Acea jurnalistă l-a provocat, a venit să îl filmeze. Năstase a fost un inventator în tenis şi a devenit cunoscut tocmai pentru umorul său, pentru faptul că aduce bucurie pe chipul oamenilor", a spus Alexandru Arşinel, în direct la Digi Sport Matinal.

ITF i-a retras acreditarea lui Năstase, după incidentul de la Mamaia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel