Urmărește emisiunea live


Aplicații taxi. Bușoi, acuzații pentru Firea

Firea
Firea

Cristian Buşoi, preşedinte PNL Bucureşti, a spus că Gabriela Firea încearcă, a treia oară, să elimine aplicațiile online de taxi în favoarea marilor patroni.

”Putem vorbi despre o insistenţă de neînţeles a administraţiei PSD-Firea în privinţa "lămuririi" situaţiei taxiurilor din Bucureşti, în condiţiile în care este a treia oară când Primarul General încearcă să scoată de pe piaţă aplicaţiile online de tip agregator de taximetrie şi să le înlocuiască cu clasicele dispecerate.

Regulamentul promovat continuu de administraţia PSD-Firea prevede ca toate taxiurile să fie arondate unui dispecerat, ceea ce se traduce prin faptul că aplicaţiile online de taxi nu mai pot fi utilizate. Mai rămâne posibilitatea utilizării cel mult a aplicaţiilor de companie, comenzile urmând a fi transmise însă tot prin dispeceratul clasic. Deci o reformă care nu schimbă nimic din ce mergea prost, ci elimină cam tot ce mergea bine pe piaţa taximetriei.

"Coerenţa" şi "continuitatea" pe care administraţia PSD-Firea le dovedeşte în politica taxiurilor se aplică pe dos când vine vorba despre administrarea bugetului Capitalei.

A treia rectificare bugetară

Cu a treia rectificare bugetară pe care doamna Primar General o face de la începutul anului, administraţia bate recordul la ciuntit, tăiat şi peticit bugetul.

Rezultatul modului haotic de administrare a bugetului se poate vedea în proiectele blocate şi în lipsa de judecată a politicii de investiţii şi dezvoltare. Bucureştiul se sufocă în trafic, iar infrastructura este la pământ; şi vom începe, în curând, odată cu terminarea concediilor, să vedem aceleaşi blocaje prelungite din totdeauna”, a spus Cristian Buşoi, președinte PNL Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel