Apel emoționant către PNL, pentru salvarea USL: Este obligatoriu să ...

USL
USL

Social-democrații încă speră la salvarea Uniunii Social Liberale, cu puțin timp înainte de ședința Delegației Permanente a PNL, unde liberalii vor hotărî dacă rămân la Putere sau trec în Opoziție. Pe lângă premierul Victor Ponta, deputatul PSD, Sorin Mihai Grindeanu, a lansat un apel emoționant către PNL, pentru salvarea USL.

Misiunea USL

„Am venit în Parlament, în decembrie 2012, cu gândul de a schimba România, de a face legi cu care să funcţioneze o democraţie autentică. Am venit cu misiunea de a construi o ţară puternică. Şi lucrurile au funcţionat o bună bucată de vreme”, își începe deputatul social-democrat declarația politică intitulată „Aritmetica trădării”.

„Cu toate acestea, în ultima perioadă am reuşit performanţa să ne îndepărtăm tot mai tare de cel mai important lucru care ne-a coalizat în 2011, acel ţel comun care ne-a adus la guvernare, care ne-a oferit o majoritate incontestabilă şi ne-a dat încrederea a milioane de cetăţeni. Este obligatoriu să ne amintim de unde am început şi care era ţinta finală, pentru că ultima perioadă arată foarte clar două posibile direcţii: fie că am uitat ceea ce ne-am propus iniţial, fie că nu ne mai dorim acel lucru - caz care cred eu că ar fi profund regretabil şi ar aduce prejudicii majore.

Vezi și: Ponta: Fac un apel către PNL de a salva USL

Dragi colegi, vreau să vă reamintesc sau să subliniez, după caz, că USL a luat naştere ca o mişcare împotriva duşmanului comun Băsescu”, adaugă Sorin Mihai Grindeanu.

Mirajul puterii

„România puternică, asta ne-am dorit, asta ne-am propus.

Domnilor şi doamnelor, vreau să nu uitaţi că USL a pornit ca alinţa pentru România, pentru români. USL trebuie să rămână aşa! Haideţi să rămânem de partea bună a istoriei, să continuăm ceea ce am început, să ne ducem misiunea până la capăt, să nu picăm în capcană. Personal, din ceea ce am constatat în ultima perioadă, mirajul puterii pare că a şters gradual din orizontul vizual al colegilor liberali cel mai important lucru pe care ni l-am propus în USL: să schimbăm destinul acestei ţări!”, mai transmite parlamentarul

„Vă invit să v-o asumaţi sau, dimpotrivă, dacă vreţi să rămâneţi solidari alături de noi în misiunea de a consolida o Românie puternică, să o contestaţi prin rămânerea în USL”, își încheie deputatul PSD manifestul adresat liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel