Apartamente lângă mall. Valoarea a explodat

Existența unui mall în apropiere ridică mult prețul apartamentelor din București.

Cel mai mult s-au scumpit garsonierele şi apartamentele cu trei camere. Spre exemplu, în toamna anului trecut, pentru o garsonieră în Obor-Colentina se cereau 33.631 de euro, iar luna trecută pretenţiile proprietarilor au ajuns la aproape 39.000 de euro, în creştere cu peste 15%. O creştere de 11% a preţurilor s-a înregistrat şi pentru garsonierele din zona Ştefan cel Mare-Tei.

Dacă apartamentele cu două camere din zona Obor-Colentina au înregistrat un minus de 3,46% într-un an, preţurile pentru acelaţi tip de apartamente din zona Ştefan cel Mare-Tei au crescut cu 23%, scrie Economica.net care citează date din Anunțul.

În cazul apartamentelor cu trei camere, preţurile din zona Obor-Colentina s-au majorat cu 14%, la aproape 70.000 de euro, iar cele din Ştefan cel Mare-Tei s-au majorat cu 8,15%, a aproape 77.000 de euro.

În zona Dristor-Titan, cea mai mare creştere s-a înregistrat pentru apartamentele de trei camere. Astfel, dacă în septembrie anul trecut propritarii cereau în medie 70.000 de euro, pretenţiile au crescut cu 10.000 de euro luna trecută. Preţurile cerute pentru garsoniere şi apartamentele cu două camere s-au majorat cu 7,75%, respectiv 7,62%. Pentru o garsonieră se cere acum peste 37.000 de euro, iar pentru un apartament cu două camere, se cer în medie 60.000 de euro.

Și în Militari preţurile au crescut, însă nu au înregistrat acelaşi avans ca în Obor-Colentina sau Dristor-Titan. Spre exemplu, garsonierele Crângaşi-Giuleşti s-au ieftinit cu 11%, cele din Militari s-au majorat cu 5%, iar cele din Drumul Tabere cu 7,58%.

Nici în cazul apartamentelor cu două camere nu s-au înregistrat creşteri de două cifre. Cea mai mică creştere se înregistrează în Militari, acolo unde cerinţele proprietarilor au crescut cu 1,43%. Apartamentele din Crângaşi-Giuleşti şi Drumul Taberei-Ghencea s-au majorat cu 4,26%, respectiv 8,51%.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel