Apă caldă în București: Termoenergetica a preluat OFICIAL activitatea Radet

Primarul general Gabriela Firea a semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare, ce intră în vigoare de la 1 decembrie, se arată într-un comunicat al PMB primit la redacție.

Documentul a fost încheiat între Primăria Municipiului Bucureşti - prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov - şi Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA, condusă de Alexandru Burghiu.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator de termie al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, compania va continua şi va dezvolta investiţiile începute de fosta regie pentru modernizarea sistemului de termoficare, necesare pentru reducerea avariilor în reţea. Contractul a fost aprobat, alături de documentaţia aferentă, la propunerea primarului general, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 14 noiembrie.

La aceeaşi dată, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov a primit mandat special, în numele şi pe seama Consiliului General al Municipiului Bucureşti, să delege gestiunea serviciului public de alimentare cu energie termică în arealul deservit de Asociaţie şi să atribuie direct contractul de delegare către operatorul regional Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA, precizează PMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel