Anunţul SAMSUNG după problemele cu Galaxy Note 7. Ce se întâmplă cu fabricile

Samsung a oprit complet producţia de telefoane Galaxy Note 7 însă fabrica din Asia nu va avea de suferit. Cei peste 100 000 de angajaţi ai subsidiarei din Vietnam îşi vor păstra locurile de muncă.

Samsung Electronics, care are aproximativ 110.000 de angajați în Vietnam, a dat asigurări că nu intenționează să facă concedieri în 2016 și a estimat că valoarea exporturilor sale din Vietnam va crește comparativ cu nivelul de anul trecut, de 32,7 miliarde de dolari, relatează Agerpres.

"Incidentul cu modelul Note 7 nu va afecta semnificativ exporturile noastre în 2016; de fapt ne așteptăm la o majorare a acestora", se arată într-un comunicat al Samsung Vietnam.

Samsung este un important investitor în Vietnam, o țară cu forță de muncă ieftină, unde sunt prezente și alte branduri importante, cum ar fi Microsoft, Intel, Canon, LG și Sony Corp.

Investițiile combinate ale Samsung în Vietnam se ridică la aproximativ 7,5 miliarde de dolari.

Problemele cu bateriile celui mai nou telefon riscă să afecteze reputația și profitul Samsung într-un moment în care firma sud-coreeană se confruntă cu o concurență crescută din partea Apple pe segmentul high-end precum și din partea rivalilor chinezi pe segmentul telefoanelor ieftine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel