Anunț pentru stomatologii din București. Veste bună

Consiliul General al Municipiului Bucureşti le-ar putea da o veste bună stomatologilor. O facilitate i-ar putea ajuta pe perioada stării de urgență. 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) ar putea decide, în şedinţa de vineri, să suspende pe perioada stării de urgenţă plata chiriei de către cabinetele de stomatologie din imobilele proprietate a Municipiului Bucureşti, urmare a suspendării activităţii din aceste cabinete, scrie Agerpres. 

De asemenea, CGMB ar putea hotărî că, pe perioada instituirii stării de urgenţă, nu se vor calcula majorări pentru plata cu întârziere a chiriei pentru beneficiarii contractelor ce au ca obiect de activitate medicală medicină de familie, alte specialităţi (cu excepţia stomatologiei) şi farmacie care funcţionează în imobilele proprietatea Municipiului Bucureşti.

Ce scrie în hotărâre

"Pe perioada stării de urgenţă determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 se suspendă plata chiriei/taxei de concesiune pentru beneficiarii contractelor de închiriere/concesiune ce au ca obiect de desfăşurare activităţi de tehnică dentară/stomatologie", arată unul dintre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

Conform acestuia, plata chiriei stabilite prin contractele de închiriere se va achita începând cu luna imediat următoare după încetarea stării de urgenţă determinată de răspândirea SARS-CoV-2.

Taxa de concesiune, recalculată

Taxa de concesiune, recalculată, pentru perioada în care se desfăşoară activitate medicală stomatologică, se va achita în două tranşe anuale. Prima tranşă va avea termenul de plată la 30 de zile de la încetarea stării de urgenţă.

"Pe perioada instituirii stării de urgenţă determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 nu se vor calcula majorări pentru plata cu întârziere a chiriei/taxei de concesiune pentru beneficiarii contractelor de concesiune/închiriere ce au ca obiect de activitate medicală - medicină de familie, alte specialităţi (excepţie stomatologie) şi farmacie", prevede un alt proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel