PSD va avea două CEx-uri. Ce va face Liviu Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

PSD va avea, săptămâna viitoare, două şedinţe ale Comitetului Executiv: una pentru situaţia Gabrielei Firea și a lui Adrian Țuțuianu şi alta care va presupune remanierea, anunţă Digi 24.

Vor fi două şedinţe. Liviu Dragnea vrea să mai discute cu liderii PSD pentru a stabili dacă prima va fi şedinţa referitoare la situația tensionată din interiorul PSD, când apar foarte multe discuţii, colegi care se întâlnesc în absenţa lui şi discută despre câteva condiţii, pe care au de gând să i le impună şefului PSD. Vor să fie păstrat în funcţie Paul Stănescu.

Aceiaşi colegi ai lui Liviu Dragnea vor ca în partid să nu se pună problema unor sancţiuni pentru Gabriela Firea sau Adrian Țuțuianu, potrivit Digi 24. Se discută de posibilitatea ca la următoarea şedinţă de Comitet Executiv Naţional social-democraţii să propună sancţiuni sau excluderea din partid a acestuia din urmă.

Liviu Dragnea își dorește două ședințe: să discute cu liderii PSD şi să stingă aceste tensiuni politice din partid şi să aibă o discuţie separată doar pentru remanieri, să fie momentul în care premierul Viorica Dăncilă să prezinte evaluarea, cine pleacă și cine rămâne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel