Anunț de ”SENZAȚII” despre pensii. Tăriceanu: Cîțu era la rubrica laudă-mă gură

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, este de părere că Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, s-a lăudat astăzi cu majorarea pensiilor din septembrie. 

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, după declarațiile acestuia de astăzi prin care a anunțat majorarea pensiilor de la 1 septembrie. 

”Nu știu cu cât vor majora pensiile pentru că am urmărit declarațiile ministrului de Finanțe și acesta a făcut un anunț care poate să provoace senzații. A spus că pensiile vor fi majorate cum n-a mai făcut nimeni, că îl provoacă pe președintele PSD-ului, pentru că actualul Guvern va face o majorare cum n-am mai văzut. Deci majorarea de care vorbim și care trebuie să intre în vigoare la 1 septembrie e 40%. Eu am dublat pensiile și nu m-am mai lăudat atâta cât pare să se laude domnul Cîțu, care ne vorbește astăzi, cred că era la rubrica laudă-mă gură. Ne-a spus că evită recesiunea economică, mii de grozăvii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel