Anunțuri de ultimă oră de la PNL: De azi vom refuza...

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au anunțat joi ultimele decizii luate în BPN al PNL, precizând totodată că partidul susține în mod ferm candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Generală a Capitalei.

”PNL a parcurs pașii astăzi procedurali, statutari pentru validarea candidaturii la Primăria Generală a domnului Cătălin Predoiu. Concluzia este una singură: Cătălin Predoiu este în mod ferm, neechivoc, susținut din interiorul partidului de toți membrii PNL",  a declarat Alina Gorghiu la sediul PNL.

"Este un adversar redutabil pentru PSD pentru că transmite tot ceea ce nu transmite PSD prin cadidaturile pe care le oferă Bucureștiului: decență, un proiect, viizune pentru bucureșteni, integritate și seriozitate. Vom demonstra toate aceste lucruri și pe parcursul campaniei electorale”, a mai spus Alina Gorghiu, care a prezentat în continuare prioritatea pentru PNL, respectiv aceea "de a muta discursul public pe proiectul pentru București, pe soluții pentru bucureșteni. În foarte scurt timp, candidații vor veni să prezinte aceste soluții pentru Capitală. De azi, și eu, și copreședintele Vasile Blaga vom refuza să intrăm în discuții care să deturneze dezbaterea publică de la subiecte care țin de soluții", a mai spus liderul liberal.

Alina Gorghiu a vorbit inclusiv despre faptul că CCR dezbate pe 4 mai sesizarea privind neconstituționalitatea legii alegerilor.

"Data de 4 mai e o dată foarte importantă pentru PNL. Este o dată care cred că nu are relevanță doar pentru PNL, ci relevanța este raportată la sistemul democratic de alegeri din România", a mai spus Gorghiu, declarându-se convinsă că data respectivă va fi un succes, prin soluția pe care o va CCR.

Ulterior, copreședintele PNL Vasile Blaga a adăugat că BPN al PNL a validat candidatura lui Cătălin Predoiu pentru funcția de primar al Municipiului București, la sectorul 3, candidatura Cristinei Pocora. Vasie Blaga a anunțat și cine vor fi candidații PNL pentru primăriile Călărași și Zalău: Ștefan Daniel Drăgulin, respectiv Radu Victor Căpâlnașiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel