Anunțul WTA în cazul de dopaj al Mariei Sharapova

Asociația tenisului feminin (WTA) a anunțat că va susține deciziile care se vor lua în cazul de dopaj al rusoaicei Maria Șarapova, care a recunoscut luni că a fost depistată pozitiv în timpul Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, desfășurat în luna ianuarie la Melbourne.

"Sunt foarte trist după aflarea veștilor despre Maria. Ea este un lider și am considerat-o mereu o femeie de mare integritate. Cu toate acestea, așa cum a recunoscut Maria, este responsabilitatea fiecărei jucătoare să știe ce pune în corpul său și să știe dacă acest lucru este permis", a afirmat Steve Simon, președintele WTA, citat de agenția EFE.

"Această afacere se află acum în mâinile Programului antidoping al tenisului. WTA va susține deciziile care vor fi luate în acest proces", a adăugat conducătorul tenisului profesionist feminin.

Maria Șarapova (28 ani) a anunțat luni că a fost depistată pozitiv la meldonium, un medicament pe care îl utilizează de 10 ani, dar care a fost inclus pe lista substanțelor interzise începând cu data de 1 ianuarie 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel