Anunțul Simonei Halep a pus lumea pe jar. Cosac: "E speriată"

Președintele Federației Române de Tenis (FRT), George Cosac, a declarat că probabil Simona Halep este "puțin speriată", dar este departe de a renunța la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Probabil că Simona este puțin speriată acum, dar e departe de gândul de a renunța la participarea la Jocurile Olimpice. Eu vorbesc în fiecare zi cu ea și nu mi-a spus nimic legat de faptul că e îngrijorată de virusul Zika. Eu nu am văzut declarațiile pe care le-a făcut în presă, dar știu cât de mult își dorește să participe la Olimpiadă. Și nu numai să participe, ci să ia o medalie. De asta spun că e departe de a lua o asemenea decizie", a spus Cosac pentru AGERPRES.

[citeste si]

Simona Halep, cea mai bună jucătoare română de tenis a ultimilor ani, ar putea renunța la participarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro (5-21 august) de teama virusului Zika, după cum a afirmat sportiva într-un interviu acordat marți agenției Reuters.

Trebuie să caut informații despre acest virus. Am întrebat mulți doctori (despre Zika) și voi vorbi cu medicii din nou după acest turneu. Am auzit că și dacă nu ești însărcinată în acel moment și iei virsul, când rămâi însărcinată virusul se activează. Sunt foarte îngrijorată. Intenționez să merg (la Rio), dar trebuie să fiu sigură că e sigur. Când joc tenis sănătatea mea este cel mai important lucru. E periculos pentru femei și mulți sportivi s-au retras de la Rio din același motiv. E o adevărată dilemă când e vorba de sănătatea ta, deci nu pot spune nimic sigur acum (dacă voi renunța sau nu), a afirmat Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel