Anunțul PSD. Întâlnire crucială între Liviu Dragnea și Dacian Cioloș

Președintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD, singura propunere pentru funcția de premier, în persoana lui Liviu Voinea și a ales să-l nominalizeze premier pe Dacian Cioloș. 

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis a început deja discuțiile cu partidele. Miercuri seară, la ora 19:30, urmează o discuție extrem de importantă pe care Dacian Cioloș o va purta cu președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Cei doi vor avea întâlnirea la la sediul central al PSD din Şoseua Kiseleff. Marți, Liviu Dragnea spunea că "Suntem deschiși la dialog cu toată lumea. Am fost singurul partid care am făcut o propunere concretă dintr-un motiv foarte simplu, dar serios anume faptul că am avut o guvernare foarte bună, apreciată de populație. Suntem deschiși numai că suntem foarte curioși și atenți la ce va propune premierul desemnat. Nu pot și nu cred că e firesc să spunem acum votăm pentru sau împotrivă pentru că, deocamdată, avem doar un nume și un chip. În perioada următoare va veni cu echipa guvernamentală. Ne vom uita și cum îi va alege, care va fi programul de guvernare, conceptul și în funcție de asta, în interiorul PSD, vom lua o decizie politică". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel