EXCLUSIV  Anunțul lui Tudorel Toader. Românii au decis. SONDAJ de ultimă oră

Românii nu se așteaptă ca Tudorel Toader să facă ”marele anunț” al revocării Laurei Codruța Kovesi. Un sondaj DCnews la care au participat peste 12000 de repondenți a arătat că publicul este sceptic.

Peste două treimi dintre cei care au participat cred că ministrul Justiției, Tudorel Toader, fie nu va cere revocarea, fie va amâna din nou anunțarea unei decizii. Doar 32% dintre respondenți spun că va fi activată procedura de revocare din funcție a procurorului șef DNA. 

Vezi graficul cu situația exactă a voturilor: 

(w670)

Contestatarii actualei conduceri a DNA au protestat, inclusiv în stradă, dar și pe rețelele de socializare după ce presa a prezentat mai multe înregistrări audio și video  privind falsificarea unor probe și alte abuzuri ale procurorilor de la DNA Ploiești. Ministrul Justiției și-a întrerupt vizita în Japonia după ce au apărut înregistrările, dar în ciuda grabei cu care s-a întors din Orient nu a urmat un anunț tranșant.

Raportul Inspecției Judiciare la DNA, finalizat de mai bine de trei luni, nu a fost oficializat de Toader. Termenele pe care și le-a stabilit singur pentru luarea unor măsuri ministrul Justiției au fost rând pe rând ignorate de către el însuși. În aceste condiții, publicul se așteaptă ca Toader să amâne din nou o decizie, sau să confirme în funcție actuala conducere DNA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel