Anunț important al lui Eugen Teodorovici, privind CODUL FISCAL

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat că în Guvern se analizează cea mai bună variantă prin care noul Cod fiscal să fie adoptat, dar a adăugat că proiectul de act normativ va rămâne la fel.

Eugen Teodorovici a precizat că o decizie finală în privința noului Cod fiscal nu va fi luată în ședința de Guvern de miercuri, scrie romaniatv.net.

"Noi stăm și analizăm propunerile venite din partea Președinției vizavi de retrimiterea Codului fiscal la Parlament și, repet, nu văd cum Codul fiscal să arate în sensul de a scoate măsuri din el, pentru că orice am scoate tot nu ne încadrăm în deficitul de 1,2%. Nu s-a decis, încă o dată, discutăm și vedem care este cel mai bun mecanism. (...) Deci noi discutăm la Guvern, dar nu luăm mâine (miercuri — n.r.) o decizie în ședința de Guvern vizavi de forma în care Codul fiscal va trece, să spunem, prin Parlament sau Guvern", a precizat ministrul Finanțelor Publice, marți, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă se va merge pe reducerea TVA de la 1 ianuarie, Teodorovici a spus: "Acest lucru este sigur, avem 19% la TVA de la 1 ianuarie, cel târziu, eu am și anunțat că este posibil ca o astfel de măsură să fie aplicată chiar puțin mai devreme".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel