Anunț de ultimă oră a lui Victor Ponta! Ce spune despre Liviu Dragnea

Victor Ponta a postat, pe Facebook, un mesaj categoric, după prima conferința de presă susținută de Liviu Dragnea, în calitate de președinte interimar al PSD.

Simt nevoia sa fac niste precizari pentru oamenii de buna credinta ( care pot fi eventual derutati de neobosita Propaganda securista din tara noastra ).

1 - votul de ieri din CEX ul PSD a fost corect, democratic si concludent / sprijinul colegilor mei pentru Liviu Dragnea ca presedinte interimar si pentru ideea de unitate este evident. Nu doar ca respect acest vot , dar am toata vointa si buna credinta de a-l sprijini pe Liviu in sarcina dificila pe care si-a asumat-o/ asa cred ca este bine pentru PSD, pentru Coalitia de Guvernare si pentru oamenii care ne-au votat (dar si pt ca Liviu Dragnea a fost alaturi de mine in tot mandatul meu de peste 5 ani si am datoria morala sa fac acum acelasi lucru fata de el).

2 - vreau sa imi dedic toata energia si experienta pt a duce la bun sfarsit ( in Decembrie 2016) un Proiect National la care tin foarte mult - scoatere Romaniei din prapastia economica si sociala unde ajunsese la inceputul anului 2012 ( obiectiv deja realizat ) si consolidarea noastra ca tara fruntasa in UE la crestere economica si echilibru social, oportunitati de afaceri si creare de locuri de munca, dezvoltarea a infrastructurii, stabilitate si predictibilitate privind salariile si pensiile! Pentru finalizarea acestui Proiect National sprijinul partidelor din coalitie si al liderilor acestora ( Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin) este esential.

3. Este evident ca pentru bataliile electorale din 2016 PSD are nevoie de un suflu nou si de o implicare totala in munca politica si organizatorica / nu mi-a reprosat nimeni si nu mi-a cerut nimeni sa renunt la conducerea Partidului dar nu era nevoie, pt ca am simtit eu singur ca nu mai aveam resursele ( in primul rand motivationale si de timp) pt asa ceva; asa ca am cerut colegilor mei sa decida cine sa ii conduca in acele batalii iar eu voi fi in echipa pe orice pozitie se considera necesara / ei l-au ales pe Liviu si eu il sprijin pe el, PSD si Noul USL ca sa evitam in 2016 o noua editie a blestemului "Mesterului Manole" pe care am tot trait-o din 1989 incoace!

 

Simt nevoia sa fac niste precizari pentru oamenii de buna credinta ( care pot fi eventual derutati de neobosita...

Posted by Victor Ponta on Thursday, July 23, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel