ANULAREA TUTUROR ajutoarelor sociale. Cataramă (PNL), propunere ȘOC

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL Sector 2, a venit cu o propunere controversată la Consiliul de Coordonare al PNL Bucureşti. El a ținut un discurs în care a cerut colegilor săi să susţină eliminarea tuturor ajutoarelor sociale, privatizarea învățământului superior și privatizarea sistemului de sănătate.

"Fie că suntem în opoziție, fie că suntem la putere, trebuie să cerem, în mod oficial, anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru cei care sunt în puterea muncii, adică persoanele între 18 și 62 de ani care pot munci. În România sunt suficiente locuri de muncă. Oamenii trebuie trimiși la muncă. Propunerea noastră este de privatizare integrală a învățământului superior. Să nu mai existe niciun fel de învățământ superior subvenționat de stat.

De ce trebuie să plătim noi studiile unui viitor medic, timp de șase ani, pentru ca apoi să plece imediat în străinătate? Toate spitalele trebuie privatizate cu excepția situațiilor de urgență care trebuie să rămână la stat", a zis Viorel Cataramă.

[citeste si]

Cristian Buşoi, candidatul pentru funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, a precizat că discursul lui Viorel Cataramă nu este un document asumat de PNL Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel