Cum vor arăta Putin, președinte și Băsescu, premier, la final de mandat, dacă vor câștiga alegerile din 2012

Câștigarea alegerilor de la Moscova de către partidul Rusia Unită anunță întoarcerea la președinție a lui Vladimir Putin, printr-o rocadă cu Medvedev. După expirarea mandatului de președinte al României al lui Traian Băsescu, în 2012, ar putea urma Puterea de la București același scenariu? Teoretic, în politică ”totul este posibil”.

Odată cu extinderea noului mandat prezidențial la șase ani, Federația Rusă are toate șansele să continue până în 2024 sub conducerea aceluiași președinte.

În România, dacă Partidul Democrat Liberal va reuși să se mențină la guvernare după alegerile locale și, parlamentare  din 2012, șansele ca actuala Putere să reziste până după 2020 cresc foarte mult. Traian Băsescu ar avea șanse să fie numit premier până în 2024.

Cum vor evolua lucrurile este greu de anticipat. Mult mai simplu este de prevăzut cum vor arăta conducătorii României și Rusiei, la încheierea mandatelor, dacă aceste scenarii se adeveresc. Există programe de calculator care ”modelează” trecerea anilor. Iată rezultatul în imaginile alăturate..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel