Antrenorul Serenei Williams, despre Halep. Care e MINUSUL Simonei

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, susţine că Simona Halep va reuşi, în cele din urmă, să spargă blestemul celor trei finale pierdute de Grand Slam şi să obţină primul titlu.

Francezul de 47 de ani şi-a argumentat opinia printr-o analiză a jocului constănţencei, căreia i-a găsit foarte multe plusuri, dar şi un minus.

După ce şi-a îndeplinit unul dintre obiective, obţinerea primului loc în lume, Halep aleargă şi după primul trofeu de Grand Slam, iar românca a fost încurajată de chiar de antrenorul Serenei Williams: "Trebuie să continue să facă ceea ce face acum. Se va întâmpla cu siguranţă. Mereu e foarte aproape, lucrurile se vor întoarce în favoarea ei. A jucat un tenis foarte bun în ultimii trei ani. A fost foarte aproape de locul 1 mondial în câteva rânduri şi până la urmă a reuşit să ajungă acolo. A fost aproape de un titlu de Grand Slam şi până la urmă va reuşi să-l câştige", a declarat Patrick Mouratoglou pentru Digi Sport, citat de Prosport.

Minusul Simonei

Francezul, care încearcă să o readucă pe Serena în fruntea clasamentului mondial, este convins că Halep poate câştiga un trofeu de Grand Slam datorită abilităţilor sale: "Are un joc complet. În primul rând, se mişcă incredibil, îi place să aibă spaţiu şi ca adversarele să se mişte repede. Nu cred că are vreo lovitură slabă. Este scundă, deci serviciul poate fi o problemă pentru jocul ei. Nu e la acelaşi nivel cu restul jocului ei. Din punct de vedere fizic este incredibilă, iar din punct de vedere mental a crescut mult faţă de ultimii ani. Poate face orice. Se poate apăra, dar poate să şi atace. Profită de orice oportunitate de a ataca. E foarte bună în a trece din apărare în atac. Se poate adapta la orice tip de adversar. Arată că, deşi nu are foarte multă putere, poate compensa cu alte calităţi şi poate avea un joc care să-i permită să fie agresivă", a adăugat antrenorul Serenei pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel