Antrenorul ACS Poli Timişoara, reacție după ce primarul Robu l-a demis

Antrenorul Petre Grigoraş, instalat pe banca tehnică a echipei ACS Poli Timişoara în luna martie, a fost demis în urma rezultatelor slabe, printr-un mesaj semnat de primarul Nicolae Robu și Titu Bojin, postat pe Facebook. "Eu nu am Facebook în primul rând și nu am telefonul la mine", a declarat tehnicianul ACS Poli Timişoara la aflarea veștii.

După ultimul eșec al ACS Poli Timișoara cu 1-4 în faţa celor de la FC Botoşani, primarul Nicolae Robu a anunțat, pe Facebook, despărțirea de antrenorul principal.

"Domnule Grigoraș, După ce din 9 meciuri -însemnând 27 de puncte puse în joc- cu dv pe bancă am obținut doar 5 puncte (1 victorie și 2 egaluri), marcând 10 goluri și încasând 25 (!!!), trebuie să ne despărțim. Probabil e prea târziu pt noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul "când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul" trebuie să vi se aplice și dv. Nu avem deocamdată soluția de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea", a fost mesajul semnat atât de Nicolae Robu, primarul Timișoarei, cât și de Titu Bojin, șeful CJT, potrivit pressalert.ro.

La aflarea deciziei luată de patroni, Petre Grigoraș a declarat: "Când mă va anunța, vă voi putea răspunde. Eu nu am Facebook în primul rând și nu am telefonul la mine. Dacă joci te duci repede să te uiți pe telefon? Okay. Asta e decizia dânsului, președintele CA, atunci asta e situația. Mai sunt șanse în joc. E clar că la cum ne prezentăm și rezultatele nu ne ajută șansele sunt infime. Dacă așa s-a considerat că eu sunt vinovatul. La bine și la rău toată lumea trebuie să se implice. De obicei lipsa rezultatelor pică pe antrenor. Dacă s-a hotărât nu are decât să mă anunțe. Știu drumul până acasă. Îmi pare rău că nu a ieșit cum am dorit. Eu și staful meu nu avem ce să ne reproșăm, am încercat să facem o atmosferă. Am avut și ghinion cu atâția accidentați. Asta e viața. Voi accepta fără regret", a declarat Petre Grigoraș.

[citese si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel