Antonio Conceicao, negocieri cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB

Antonio Conceicao
Antonio Conceicao

Antrenorul Antonio Conceicao (57 de ani) a sosit la București, marți după-amiază, pentru a negocia cu finanțatorul Gigi Becali preluarea echipei FCSB.

Antonio Conceicao a ajuns la Bucureşti şi urmează să negocieze cu Gigi Becali. Portughezul a fost surprins pe aeroportul din Capitală. În faţa reporterilor, Conceicao a spus: "Vorbim după întâlnire. Vedem ce va fi".

După eşecul cu Astra, de luni, scor 1-2, Gigi Becali a recunoscut că Antonio Conceicao se află în capul listei: "E posibil, nu ştiu dacă vine Conceicao. Nu ştiu, nu ştiu cine vine antrenor. Asta e, ce să facem? Sigur, sigur până la meciul din Europa League va fi un nou antrenor. În pole-position e Conceicao, da! Ce rost are să mai vorbim de al doilea, al treilea? El cunoaşte bine echipa aia, Guimaraes. Zic şi eu că o să trecem de Mlada. M-am gândit că vrea să se răzbune pe CFR, cunoaşte şi echipa CFR-ului", a spus Becali, luni, la Digi Sport.

Bogdan Andone şi-a dat demisia

Gigi Becali caută antrenor de joi, de când Bogdan Andone şi-a dat demisia. După eşecul cu Alaşkert, scor 3-2, Andone a spus că nu mai poate continua la vicecampioana României.

Antonio Conceicao a pregătit-o în trei mandate pe CFR Cluj, în perioadele aprilie-noiembrie 2009, decembrie 2015-iunie 2016 și iulie 2018-februarie 2019. Brava, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Brașov, Astra Ploiești, Braga B, Moreirense, Oldhanense, Nea Salamis şi Penafiel sunt echipele pe la care a mai trecut Conceicao în cariera sa de antrenor, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel