Antonie Solomon va candida la parlamentare din partea PP-DD

solomon dc
solomon dc

Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, va candida la alegerile parlamentare din partea PP-DD, pe colegiul 1 Senat din Craiova, informează Mediafax.

Antonie Solomon a semnat joi adeziunea de intrare în PP-DD Dolj, și va fi candidatul partidului pentru alegerile parlamentare, pe Colegiul 1 Senat. "În mod oficial, începând de astăzi, alături de Partidul Poporului Dan Diaconescu, în calitate de membru şi viitor candidat al unui colegiu de Senat este nimeni altul decât domnul Antonie Solomon, căruia îi mulţumesc pentru decizia de a veni alături de noi, îl felicit pentru această decizie şi îl asigur că alături de echipa de la PP-DD Dolj, va reuşi în scrutinul electroral din această toamnă să dovedească faptul că a rămas în continuare un cetăţean iubit, un lider de marcă din politica doljeană. Împreună cu dumnealui, PP-DD Dolj va emite un scor foarte bun", a declarat Mihai Cilibiu, preşedintele PP-DD Dolj.

Antonie Solomon a declarat că s-a înscrin în partidul lui Dan Diaconescu, pentru că e un om din popor și vrea să ajute oamenii. "Ideea este că, aşa cum a spus şi domnul Dan Diaconescu, m-am întâlnit cu el şi asta m-a şi făcut să vin spre Partidul Poporului - «domne’, să nu furăm nimic în ţara asta doi ani de zile, dar nimeni să nu fure doi ani, nu trebuie să facem nimic bun, dar să nu furăm şi se adună 40 de miliarde de euro, 20 de miliarde de euro - evaziuni fiscale din partea celor care ştiu să le facă pe an». Şi noi asta încercăm, poate vocea mea, vocea lui...", a declarat Antonie Solomon.

Totodată, fostul primar a Craiovei își dorește să candideze pentru a reprezenta Craiova în Parlament. "Este opţiunea mea. Voi candida nu pentru că am tupeu, ci pentru că am în spatele meu 52.000 de votanţi şi cred că numărul lor a crescut foarte mult în ultimul timp şi am obligaţii morale faţă de aceşti oameni. Nu spun că voi revoluţiona Senatul sau Parlamentul sau această ţară, dar cert este că în Parlamentul României va fi o voce care va vorbi despre Craiova. (...) Sperăm să luăm colegiul cu jumătate plus unu, după sondaje. Ar trebui să mă culc şi să mă scol după 9 decembrie, dar m-am mai culcat după locale şi m-am trezit din viitor primar pe locul care mi-a displăcut. O să fiu mai atent acum, şi la calitatea oamenilor din secţiile de votare şi la militanţii partidului care vor să ajute. Să fie atenţi adeversarii noştri că nu mai dormim şi o să fim o forţă politică în acest oraş şi în acest municipiu", spune Antonie Solomon.

Pe 10 octombrie Antonie Solomon a anunțat că a demisionat din funcțiile deținute în UNPR, pentru că a pierdut  lupta electorală cu Olguța Vasilescu, pentru primăria Craiovei. În 2004 acesta a fost ales primar din postura de social-democrat, iar la alegerile locale din 2008 a candidat din partea PDL și a obținut al doilea mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel