Antonie Solomon a fost numit vicepreşedinte al UNPR

solomon
solomon

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României de către Biroul Politic Permanent Naţional al partidului, după ce, joi seara, a fost exclus din rândurile PDL.

Antonie Solomon a anunţat, pe 18 iulie 2011, printr-un comunicat de presă, că va candida pentru un nou mandat la primăria municipiului Craiova, la alegerile locale din 2012, din partea UNPR. Solomon nu a spus nimic în comunicat despre încetarea colaborării sale cu PDL sau despre vreo demisie, după ce, în noiembrie 2010, proaspăt eliberat din arest, fusese reales preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Craiova. Ulterior, în septembrie 2011, Solomon a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Craiova, funcţie care a fost preluată de Mărinică Dincă, cel care va fi şi candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an. Antonie Solomon şi-a reînnoit, însă, adeziunea de partid la PDL, spunând că pleacă din partid doar dacă va fi dat afară.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi şase consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal au fost excluşi din PDL, joi seara, printr-o decizie a Biroului Permanent.

Citește și:

Antonie Solomon şi şase consilieri locali craioveni, excluşi din PDL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel