Antonie Solomon a demisionat din toate funcțiile deținute în UNPR

solomon
solomon

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei a decis să demisioneze din toate funcţiile deţinute în UNPR, acesta declarînd că nu se va retrage din politică, dar analizează  ofertele altor partide.

 "Vineri, 28 septembrie 2012, Antonie Solomon, Preşedinte UNPR Dolj, a demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Alături de domnia sa, din aceeaşi formaţiune politică s-au mai retras conferenţiar universitar doctor Sebastian Răduleţu şi omul de afaceri Gheorghe Neţoiu", se arată înntr-un comunicat.

 Contactat de Mediafax, Solomon a declarat că a luat această decizie pentru că nu a obţinut un scor bun la alegerile locale.

 "Am decis să mă retrag din UNPR pentru că am obţinut doar 27 la sută la Consiliul Local şi am pierdut funcţia de primar la alegerile locale. Voi lăsa pe altcineva să obţină un scor mai bun pentru că eu nu am reuşit să scot procentul pe care l-am promis liderilor UNPR de la centru", a declarat Antonie Solomon.

"Am primit oferte de la mai multe partide şi acum analizez. Au anunţat mai mulţi că mă susţin, dar deocamdată nu m-am hotărât în ce direcţie merg", a mai spus Solomon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel