Antonescu, tranșant cu PSD. Ce spune despre colaborarea cu alte partide

antonescu PNL
antonescu PNL

Președintele PNL, Crin Antonescu, susține că nu mai poate fi vorba despre refacerea USL și, în principiu, de o înțelegere cu PSD. El nu exclude, însă, colaborarea cu alte partide. 

Într-un interviu pentru evz.ro, liderul liberal, întrebat dacă se întrevede o alianță a Opoziției împotriva PSD, a răspuns că "Lucrurile trebuie să fie foarte clare. Nu vorbim de alianțe. În momentul în care USL a încetat să mai existe, PNL a luat decizia de a asuma un drum politic propriu. Mergem pe acest drum, cu programe liberale, cu soluții liberale și cu o echipă liberală. Eu nu exclud o colaborare punctuală cu alte partide de opoziție în demersuri politice împotriva guvernării PSD, cum este de pildă cel al moțiunii de cenzură. Dar de o alianță electorală, așa cum a fost USL de pildă, nu mai poate fi vorba". 

VEZI și: Ivan, revoltat: Pentru asta a trădat Crin Antonescu USL?

Despre o coaliției a dreptei politice, Crin Antonescu susține că "e complicată și fragmentată în momentul de față. Există multe lucruri care țin de trecut, de relațiile între diferite grupări de dreapta, de deconturi care trebuie făcute. PDL are de pildă încă de decontat guvernarea Boc. De aceea nu aș dori să vorbesc în momentul de față despre alianțe sau fuziuni, ceea ce nu înseamnă că un dialog politic punctual nu trebuie să existe. Mergem la alegeri pe 25 mai, ne așezăm fiecare pe „cântarul politic", vedem fiecare ce suport popular are". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel