Antonescu: „Tăriceanu are o pierdere de memorie”

Președintele PNL, Crin Antonescu, a spus, vineri, la Arad, despre Călin Popescu Tăriceanu că suferă de o „cădere de memorie”, ceea ce este un lucru regretabil, mai ales în campania electorală. Reacția lui Antonescu a venit ca răspuns la acuzațiile lansate de fostul premier cum că programul economic al PNL nu este suficient de liberal.

„Nu ştiu ce doreşte (Călin Popescu Tăriceanu - n.red.), cum îmi explic aşa ceva, nu pot să-mi explic decât în două feluri: o diversiune băsistă - ceea ce sunt convins că nu este cazul - sau ceea ce este dramatic, dar plauzibil: e o pierdere de memorie. E dramatic pentru că, într-o campanie electorală candidaţii trebuie să fie în cea mai bună formă, să îţi pierzi memoria în campanie, nu e foarte bine pentru că, probabil dl Tăriceanu a uitat că există USL, că domnia sa însuşi este un candidat al USL, ca atare PNL necandidând sigur, nu putea veni cu un program de guvernare doar al său în această campanie, pentru că nu candidează singur. Dl Tăriceanu ar trebui să ştie, în mod clar, pentru că este candidat al USL şi poate aceasta este cea mai gravă pană de memorie, la programul economic al USL, a lucrat, între alţi, chiar dl Tăriceanu, e o cădere de memorie, să sperăm temporară", a relatat Antonescu citat de NewsIn.

Liderul PNL a explicat faptul că programul economic al USL a fost construit de cele trei partide componente ale Uniunii, punctând că, între alţii, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a lucrat la acesta.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a susţinut, joi, că a aşteptat ca preşedintele PNL să promoveze un plan economic pentru România, apreciind că neprezentarea soluţiilor pentru creşterea economiei ar putea costa PNL, având în vedere că acesta era considerat un partid al competenţei economice.

„Am aşteptat ca liderul PNL să promoveze un plan economic pentru România, din păcate, până astăzi, am fost deficitari la acest capitol şi consider că este o greşeală care ar putea să ne coste, şi anume faptul că în această campanie electorală nu am prezentat suficient soluţiile noastre pentru creşterea economiei româneşti, PNL fiind considerat, până nu demult, un partid al competenţei economice”, a declarat fostul premier la o dezbatere.

„Crin Antonescu în această campanie, ca şi Victor Ponta, ca şi toţi candidaţii USL, presupun ca şi dl Tăriceanu însuşi, am promovat programul economic, programul în general al USL. Program care a fost construit împreună de cele trei partide componente, program la care au lucrat foarte mulţi liberali, între care chiar dl Tăriceanu. Eu am memoria întreagă, mulţumesc lui Dumnezeu”, a mai declarat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel