Antonescu: Stroe nu e de acord cu Dragnea. Unde e supărarea?

Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu există probleme între PSD și PNL cu privire la proiectele legislative propuse și dacă există nemulțumiri, acestea sunt rezolvate în cadrul dezbaterilor. Cât despre Codul Rutier, el spune că Radu Stroe a făcut mai mult decât i-a cerut. În plus, se întreabă care e supărarea în contextul în care ministrul Afacerilor Interne nu este de acord cu Liviu Dragnea. 

"Nu ne deranjează niciun proiect pe care l-a propus cineva din PSD, absolut deloc, şi nu am vreo informaţie că cineva ar fi deranjat de proiecte care vin dinspre PNL, pentru că e misiunea miniştrilor PNL. Aşa cum eu înţeleg foarte bine că domnul Dragnea, în calitate de ministru al Dezvoltării, a simţit şi simte o responsabilitate specială în calitatea sa, să spunem, de iniţiator al legislaţiei în domeniu, la fel de normal e ca ministrul Sănătăţii, care e liberal, să iniţieze, să propună un proiect sau ministrul Apelor şi Pădurilor în cadrul Codului silvic. Nu mai vorbesc de Interne, că aţi văzut tărăboiul generat de Codul rutier. Astea sunt motive imaginare şi nu cunosc nici de la PSD vreo frustrare pe acest subiect şi vă asigur că nici la noi", a declarat Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

"Doriţi să facem un simpozion despre viaţa, opera şi nemulţumirile domnului Dragnea? Particip"

"Domnul ministru Radu Stroe, în ce priveşte Poliţia sau ISU, nu este de acord cu ceea ce a propus domnul Dragnea. Unde e supărarea? Ne vom aşeza la masă, vom discuta, vom vedea care sunt punctele de vedere, nu-i nicio supărare. (...) Nu mă interesează nemulţumirile domnului Dragnea aici. Aici comunic în numele PNL. (...) Doriţi să facem un simpozion despre viaţa, opera şi nemulţumirile domnului Dragnea? Particip cu plăcere, dacă mă invitaţi', a comentat Crin Antonescu.

Codul Rutier, un subiect complicat

El a explicat că Radu Stroe a făcut mai mult decât i-a cerut: "Ceea ce i-am cerut eu domnului ministru Radu Stroe a fost doar să discute - ceea ce domnia sa a făcut şi îi mulţumesc - temeinic cu parlamentarii. Eu m-am referit la parlamentarii partidului nostru, domnia s-a întâlnit şi cu alţi parlamentari, pentru ca în Guvern poziţia sa să aibă poziţia parlamentarilor. Şi, în rest, nici nu m-am mai băgat. E un subiect complicat (n.r. - noul Cod rutier)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel