Antonescu știe ce conține documentul pasat de Băsescu lui Schulz

crin-antonescu1 dc
crin-antonescu1 dc

Președintele Senatului Crin Antonescu a declarat astăzi că are idee ce conține documentul pe care Traian Băsescu i l-a înmânat lui Martin Schulz la Bruxelles, dar că nu va dezvălui public conținutul acestuia.

Președintele PNL a fost întrebat de ziariști dacă are idee ce conține documentul pe care șeful statului, Traian Băsescu, l-a dat vineri liderilor europeni, cu ocazia summit-ului de la Bruxelles. ”Da, am”, a spus Antonescu, citat de Mediafax. La insistențele jurnaliștilor, liberalul a completat că deși ar putea cunoaște informațiile din document, nu va dezvălui nimic. ”Nu vă spun”, a completat co-președintele USL.

Preşedintele Băsescu a declarat la Bruxelles că documentul pe care l-a înmânat lui Jose Manuel Barroso, lui Martin Schulz, Francois Hollande şi altor lideri e în interesul României, dar nu este despre Schengen, precizând şi că a vrut să fie văzut înmânând acele documente. Băsescu a fost întrebat ce conţin hârtiile pe care i le-a înmânat unor lideri UE, inclusiv lui Martin Schulz, la fotografia de familie a Consiliului European. "Sigur că n-o să vă spun ce conține. Dar am înțeles că au fost niște speculații I-a dat ultima carte a lui Băsescu. Cum credeți că eu mă duceam la fotografia de familia cu un document, fără să vreau ca acest lucru să se vadă?Deci dacă voiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu, da? A avut și el anume semnificații", a explicat Băsescu. "Era în interesul României ca acel document să fie dat", a adăugat șeful statului.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel