Antonescu spune că nu e "omul lui Băsescu", dar vrea electoratul "ultra pro Băsescu"

Președintele interimar al PNL, Crin Antonescu, susține că nu este ''omul lui Băsescu'', așa cum se vehiculează în anumite medii. El a arătat că se induce ideea conform căreia, dacă el ar deveni președinte, l-ar numi prim-ministru pe actualul șef al statului, Traian Băsescu.

Crin Antonescu a declarat că, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare 2014, a fost victima unei propagande violente și mincinoase, care a vizat asocierea sa cu președintele Traian Băsescu sau cu Elena Udrea.

Vezi și: Antonescu: Intrarea PNL în PPE e cea mai mare realizare a mea

"Au fost televiziuni care în fiecare seară au mai inventat câte o întâlnire, o conspirație, un plan comun al meu cu Băsescu. Eu n-am vorbit în campanie cu Traian Băsescu, iar pe Elena Udrea am întâlnit-o o dată la un studio de televiziune și ne-am salutat de două ori din vedere la Parlament. Toată campania asta a avut un efect negativ, dar nu am un studiu exact în acest sens. Ideea că Traian Băsescu va conduce în continuare dreapta și că viitorul candidat va fi 'omul lui Băsescu'  este una foarte păguboasă. Eu nu cred că pot fi perceput ca omul lui Băsescu, marionetă, dar se induce ideea că ne-am înțeles. Se induce ideea că, dacă aș fi președinte, l-aș pune prim-ministru", a afirmat liderul liberal, la B1 Tv.

Încearcă recuperarea electoratului ultra pro Băsescu

El mai susține că Traian Băsescu ar putea să dea o mână de ajutor unui candidat al dreptei și să revină în poziția prezidențială, pentru a contura elementele esențiale ale profilului de candidat despre care actualul președinte crede că ar fi bine să-i succeadă, transmite Agerpres.

Crin Antonescu a precizat că nu știe la acest moment dacă asocierea directă a blocului de dreapta cu Traian Băsescu ar produce avantaje sau dezavantaje candidatului la Președinție. El a admis că va trebui să facă, totuși, "un efort de recuperare a electoratului anti PNL, anti Antonescu, dar ultra pro Băsescu".

Citește și: ANTONESCU, despre candidaturile la Președinție și șefia PNL 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel