Suntem condamnați să acționăm împreună cu Udrea - Antonescu

Elena-Udrea-si-Traian-Basescu
Elena-Udrea-si-Traian-Basescu

Președintele PNL Crin Antonescu reiterează că așteaptă voturi din orice direcție politică pentru moțiunea de cenzură inițiată de liberali, apreciind că PNL și tabăra Băsescu - Udrea sunt "condamnați" la o acțiune concertată.

"Problema în acest moment e că nu Udrea și nici măcar Băsescu nu se află la putere. Nu de Udrea și Băsescu depinde introducerea acestor măsuri și, atunci, fără a ne lăsa prinși în capcanele de tip propagandistic, da, orice parlamentar care vrea să semeneze este bine-venit. O moțiune se face la adresa unui Guvern, e tot ce contează, e absurd să spui că vrei să dai jos un Guvern, dar nu vreau semnătura cuiva pentru că din alte motive nu ne place sau nu suntem apropiați", a declarat Crin Antonescu într-un interviu acordat hotnews.ro.

PNL plănuiește să inițieze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului până la 1 mai, dacă CAS-ul nu va fi redus cu 5%,iar impozitarea profitului reinvestit nu va fi eliminată.

"Mie logic cu adevărat și elementar mi se pare următorul lucru: vrei să iei o măsură bună? Atunci îți aduni toate voturile și toate resursele cu care poți să o iei. Vrei să împiedici un Guvern să facă ceva, vrei să schimbi un Guvern? Folosești toate voturile. Noi suntem toți condamnați de regulile democratice la economia jocului și votului parlamentar. Nu înseamnă nicio alianță, nu înseamnă nicio apropiere, înseamnă doar o acțiune în care putem să fim, prin vot sau prin semnătură, împreună", a mai spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel