Antonescu: Ruperea USL, o prostie de care nu-l cred în stare pe Ponta

antonescu ponta
antonescu ponta

Președintele PNL, Crin Antonescu, compară majoritatea formată de PSD în parlament, după ultimele recrutări de la PPDD, cu o "bombă atomică" în timpul războiului rece și crede că premierul Victor Ponta nu va face greșeala ruperii coaliției.

"Am văzut socoteala dvs. Domnul Hrebenciuc a lansat-o. Adunarea de PPDD-iști e ca bomba atomică în Războiul Rece, nu o folosim dar o avem. Domnia sa are plăcerea de a comunica public pe asemenea lucruri. E o retorică puțin vetustă, depășită. Din câte cunosc și proiectul politic și intențiile de guvernare, și ale lui Victor Ponta, sunt absolut convins că nu contabilizează în fiecare zi capturile de PPDD-iști după care să rupă guvernul. Ar fi o prostie de care nu-l cred în stare pe Victor Ponta. Dacă faci o asemenea coaliție, care nu se întreține ușor, își oferă niște avantaje care nu se pot recompensa nicicum. Într-un fel de tuci în Statele Unite, când discută și ia decizii pune cumva lupa pe România și este extrem de important să vorbești ca prim-ministru care are o majoritate legitimă de 70%. E o șansă pe care Victor Ponta nu cred că o va irosi", a declarat Antonescu, miercuri seara, la Digi 24.

"Nu cred că Victor Ponta este genul de om politic căruia să nu-i pese de faptul că un mare contract cu alegătorii ar fi denunțat pentru că am făcut 51% cu PPDD. Noi nu resimțim asta ca pe o amenințare și nici nu suntem atenți la așa ceva. Problema nu este dacă se rupe USL, ci măsura în care USL reușește ce și-a propus", a adăugat liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel