Antonescu: Protocolul USL este în vigoare. Am putea pune în discuție protocolul cu Băsescu

ponta si antonescu dece
ponta si antonescu dece

Copreședintele USL Crin Antonescu a dat asigurări, marți seara, la Realitatea Tv, că protocolul USL nu este suspendat, iar alianța este stabilă. Anterior, președintele PNL a declarat la Digi 24 că fundația Uniunii e una solidă, dar a sugerat că, așa cum se pot face unele prevederi referitoare la senatorul Sorin Roșca Stănescu, tot astfel se pot face unele și cu privire la președintele Traian Băsescu.

"Încerc să concluzionez. Nu e sub semnul intrebării USL. Noua temă cu protocolul ... Protocolul există, este în vigoare. Victor Ponta și-a exprimat  disponibilitatea de a purta discuții, negocieri, a formulat dorința de a adăuga, de a face reglaje, de a clarifica, protocolul. În sensul întăririi USL. Eu nu vreau (suspendarea protocolului - n.r) și cred că nici Victor Ponta nu vrea și nici nu poate (desființa protocolul - n.r). USL este o alianță la care avem martori milioane de oameni. Trebuie să rămână până la capăt, ce le-a spus USL-ul că este", a spus președintele liberal.

Antonescu sugerează modificarea Pactului Coabitării

Întrebat dacă relația cu președintele Traian Băsescu ar trebui normată prin modificarea unui protocol, Crin Antonescu a răspuns: "Nu cred că este nevoie, deși, dacă domnului Ponta să zicem, sau cuiva, i-a dat prin minte să completăm protocolul în sensul de a face prevederi referitoare la Sorin Roșca Stănescu, sigur că atunci am putea face unele privitoare și la Traian Băsescu. Totuși, e un personaj politic, deocamdată măcar, ceva mai important. Dar eu nu cred că despre asta avem a vorbi".

Președintele liberal este optimist în ceea ce privește viitorul USL, despre care spune că va rezista și după alegerile prezidențiale din 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel