Antonescu, prins în "foarfeca" politică "Băsescu-Ponta"

Ponta-Antonescu-Băsescu dc
Ponta-Antonescu-Băsescu dc

Invitat vineri seară la emisiunea "Realitatea la raport", președintele Senatului, Crin Antonescu, a fost întrebat de Cozmin Gușă cum se va descurca în contextul "foarfecii politice", formată din cele două brațe reprezentate de Victor Ponta și Traian Băsescu.

În viziunea analistului politic Cozmin Gușă, Crin Antonescu este prins de foarfeca politică ce are două laturi, una pozitivă și cealaltă negativă. "Prima este Victor Ponta, tovarășul dumneavoastră care trebuie susținut, iar a doua este Traian Băsescu, adversarul care va avea doar mesaje populiste. Calul dumneavoastră de susținere va fi Parlamentul. Cum vă veți descurca? Eu nu prea văd o soluție", i s-a adresat Gușă.

Crin Antonescu a preferat să răspundă în termenii jocului de șah. "Noi, USL, jucăm cu albele. A ne organiza în pânda lui Traian Băsescu, ceea ce se întâmpla când eram în opoziție, ar fi o greșeală. Dacă Traian Băsescu ne va ieși în cale, se va produce o coliziune. Dar de ce l-aș putea eu acuza pe Traian Băsescu pentru ziua de azi, de exemplu", a afirmat președintele PNL.

Cozmin Gușă a continuat prin a-i cere liberalului exemple concret de măsuri prin care USL va combate populismul șefului statului. "Nu vă mai fie frică de Traian Băsescu. Mai degrabă de noi să nu vă fie frică, să nu vă dezamăgim", a spus amuzat șeful Senatului. "Traian Băsescu la Cotroceni este un anacronism", a completat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel