Antonescu: Ponta îndeplinit cuminte sarcinile trasate de Băsescu

crin_antonescu
crin_antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, la B1 Tv, că se simte flatat de comparația cu Traian Băsescu, făcută de premierul Ponta, dat fiind că premierul a îndeplinit ”cuminte” sarcinile trasate de șeful statului.

Șeful Senatului spune că nu s-a pus problema ruperii USL și că nu este îngrijorat de știrile pe surse care spun că USL curtează UDMR pentru o nouă majoritate de guvernare.

”Nu s-a pus nicio secundă în discuție ruperea USL. S-au discutat câteva lucruri despre principiile funcționării unui guvern de coaliție. Nu mă preocupă aceste chestiuni, de 3 luni suntem anunțați în fiecare seară că PSD are la dispoziție o altă majoritate parlamentară. Adică, și dacă te sperii prima dată, după aceea te obișnuiești”, a spus Antonescu.

Crin Antonescu i-a dat o replică lui Victor Ponta după ce premierul a spus că liberalul este un fel de Traian Băsescu în ultima perioada. Prim-ministrul a specificat că liderul PNL este conflictual precum Băsescu, iar România are nevoie ca următorul șef de stat să fie unul conciliant.

”Eu, după cum știți, de 9 ani de zile am o proastă părere despre activitatea și roadele politice ale domnului Băsescu, dar dacă mă uit cât de cuminte a primit domnul Ponta sarcinile trasate de președintele Băsescu, aș putea să mă simt ușor flatat. De exemplu, la povestea cu acciza la carburant”, a declarat președintele PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel